Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Bünyamin Dikici, Rektör Yardımcısı Ferruh Gezen ve Üniversite Genel Sekreteri Şaban Önder, Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı'nın Eski Başkanı Önder Tonyalı'ya, bugüne kadar üniversiteye vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Rektör Şerifoğlu ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Önder Bey, vakfın kurumsal bir yapı olmasını sağladı. Bu gerçekten önemli bir olay. " dedi.

"İstifa etmesine gerçekten çok üzüldük"

Ziyarette açıklamalarda bulunan Rektör Şerifoğlu, " Önder bey, Kalkınma ve Tanıtma Vakfı'nda başkan olduğu süre içerisinde Düzce Üniversitesi'nin kalkınabilmesi için fon bulunmasına destek oldu.Bir anlamda ağabeylik yaptı. İstifa etmesine gerçekten çok üzüldük. Kendisinden istifasını geri almasını istedik. Önder beyin zamanında vakıf en önemli çalışmaları yaptı. Biz Üniversite hastanesini açamıyorduk. Başbakanımız 2 milyon TL ek ödenek çıkarttı. 1.5 milyon TL'de vakfın kampanyası ile gelince hastanemizi açabildik. Düzce Üniversitesi Vakıf Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalarından dolayı Önder beye teşekkür ediyorum" dedi.

"Canla başla çalıştık"

Ziyaretten ve söylenen sözlerden dolayı çok duygulandığını dile getiren Önder Tonyalı ise, " Nazik duygularınızı paylaşırken beni gerçekten duygulandırdınız. Bundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Vakıf başkanlığı sürecimde çok başarılı işler gerçekleştirdik. Çok zevkli bir çalışma oldu. Bireysel olarak Vakıftan ayrılmadım sadece yönetim kurulunda ayrıldım. Düzce'nin kalkınması için Düzce Üniversitesi'nin kalkınmasının gerektiğini hep söyledim. Bu yüzden de Düzce Üniversitesi'ni kalkındırmak için canla başla çalıştık. Desteklerimizi gerçekleştirdik. Her kararın altında hepimizin imzası vardır. Vakfın şuandaki Başkanı Sayın Valimizin de her zaman yanında olduğumu belirtmek isterim. Hep birlikte çıtayı daha yukarılara taşımak için ne gerekiyorsa yapacağız. Ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haber; R. BAL