Öztaş ailesine ikinci ateş düştü. Bir süre önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Öztaş’ın aynı araçta bulunan ve ağır yaralanan eşi Neriman Öztaş da tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Kaza sonrasında kaldırıldığı Afyon Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde 18 gündür tedavi gören Neriman Öztaş'ın doktorların bütün uğraşına rağmen kazada aldığı ağır darbelere bağlı iç kanama nedeniyle yaşamını yitirdiği açıklandı.

Merhumenin cenazesi bugün Merkez Camii'nde öğle namazı sonrasında kılınacak cenaze namazının ardından Osmaniye Mezarlığı'nda eşi Alaattin Öztaş’ın yanına defnedilecek.

KAZA

7 Ekim Cuma günü akşam saatlerinde Afyonkarahisar- Kütahya karayolunun 21'inci kilometresinde meydana gelen kazada Alaattin Öztaş ve eşi Neriman Öztaş'ın de içerisinde bulunduğu otomobil, sürücünün kontrolünden çıkmış ve önündeki TIR'ın dorsesine arkadan çarpmıştı. Kazada Alaattin Öztaş olay yerinde hayatını kaybederken, Neriman Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 3 yaralı ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.