Kayseri’de vatani görevini yapan Düzceli Er Serdar Çiçekli terhisine 4 ay kala yaşadığı hain bombalı saldırı anında yaşadıklarını Öncü Ana Haber’e tedavi gördüğü hastaneden anlattı.

14 silah arkadaşının şehit, 56’sının ise yaralandığı bombalı saldırıda yaralı kurtulan askerler arasında bulunan Düzceli Çiçekli, canlı telefon bağlantısı ile konuk olduğu Ana Haber Bülteninde sağlık durumunun iyi olduğunu ancak arkadaşları kötü durumda olduğu için moralinin bozuk olduğunu kaydetti.

Çiçekli, patlama anını anlatırken yaralı askerlerimiz hakkında bilgi verdi. “Nizamiye’den çarşıya çıkıyorduk otobüsümüze bindik, sivil bir vatandaş bizi bekliyordu. Biz otobüse bindik o vatandaş da bizim peşimizden bindi. Erciyes Tıp Fakültesi’nin oraya gelince o durakta indi. Durakta inince araba yanaştı, adam arkasına baktıktan sonra patlama oldu. Patlama olunca biz de neye uğradığımızı şaşırdık. Arkadaşlarımızın durumu baya kötü, o kadar şehidimiz var. Hepsinin ailesine sabır diliyorum. Allah gani gani rahmet eylesin.”