Yeni yerinde hizmet vermeye devam eden Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin personel sorunuyla birlikte yol sorunun da çözülmesi için dün Düzce Milletvekili Celal Erbay, Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan ile Karayolları Müdürlüğü ekipleri güzergah üzerinde incelemelerde bulunmuştu. İncelemeler sonucunda çalışmaların yapılması harita üzerinde kaldı.

İncelemelerle ilgili bugün açıklamalarda bulunan Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan, “Dün, yolun güzergahını belirlemek için incelemelerde bulunduk. İncelemeler sonucunda neler yapabileceğimizi ele aldık. Yol üzerinde Karayollarının kavşak yapması gerekiyor. Bu konuda ortada iki alternatifimiz bulunuyor. Kavşağın yapılması için bu iki alternatifte de çalışmalar başladı. Çalışmalar sonucunda hangisi uygun görülürse orada kavşak yapılacak.” ifadelerini kullandı.

“İnşallah çözeceğiz.”

Yol üzerinde bu sorunla birlikte başka sorunlarda bulunuyor. Bu sorunlarla ilgili de açıklamalarda bulunan Ercan, “Karayollarına bağlı olan ve diğer bölgeler içinde yer alan bölgelerde istimlak sorunu bulunuyor. Bu sorunları halletmek için vatandaşlarla konuşacağız. Bu sorunu çözmemiz gerekiyor. Çünkü başka bir alternatifimiz yok. Bu nedenle inşallah bu sorunu en kısa süre içerisinde çözeceğiz.” şeklinde konuştu.