Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, kentin daha güzel bir çehreye kavuşması hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. İlçede estetik dönüşüm sağlamaya odaklanan Başkan Yanmaz, her ayrıntıyla bizzat ilgileniyor.

Başkan Mehmet Okan Yanmaz’ın talimatı ile karanlık caddeler aydınlatılıyor, altyapı, mevsim şartlarına uygun geniş kaldırımlar, mimari peyzaj çalışması, dekoratif aydınlatma çalışmaları yapılıyor. Şehre, estetik görünüm katan, kullanışlı çalışmalar kazandırılıyor.

“Akçakoca’mızın karanlık caddelerini aydınlatıyoruz”

Akçakoca için çalıştıklarını ve şehri daha yaşanabilir bir hale getirmeyi amaçladıklarını dile getiren Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, "Akçakoca’mızın karanlık caddelerini aydınlatmaya, şehrimizi hak ettiği marka yollara kavuşturmaya devam ediyoruz. Tarihi Yukarı Mahalle’ye başlattığımız çalışmalarımızın ardından, İstanbul Caddesi, İnönü Caddesi, Orhan Gazi Caddesi ve Park Caddesi’nin kesiştiği Beşyol Kavşağı’mızı modernize ederek, şehrimizin kalbine estetik bir dokunuş yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Başkan Yanmaz, Akçakoca’ya hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, "Yenilenmiş altyapı, mevsim şartlarına uygun geniş kaldırımlar, mimari peyzaj çalışması, dekoratif aydınlatma çalışmalarımızın ardından güzel bir estetik dönüşüm sağlıyoruz. Aşkla, şevkle memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.