Kurulduğu günden bugüne ilkeli yayın çizgisinden taviz vermeyen Düzce Manşet, 16 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor.
Yayın hayatına başladığı 25 Eylül 2006 tarihinden bu yana objektif ve seviyeli yayınları ile Düzce'nin gündemini tutan Manşet Gazetesi’ne yeni yaşı dolayısıyla tebrikler sürüyor.
Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, 16 yıldır Düzce'nin ve bölgenin sesi olan Düzce Manşet Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü ziyaretle kutladı. Çalışanlarla tek tek tokalaşarak, çalışmalarında başarılar dileyen İl Müdürü Yılmaz, günün anısına gazetenin Yazı İşleri Müdürü Canan Üstüner’e çiçek takdim etti. 


Ziyarette, sütunlarına taşıdığı haberlerle Düzce'nin gündemine ışık tutan Düzce Manşet Gazetesi’nin kentin gelişme ve kalkınmasında etkin rol oynadığına dikkat çeken Yılmaz doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla Düzce halkına önemli bir hizmet verildiğinin altını çizdi.
Başkan Özlü’den kutlama mesajı

Öte yandan gazetemizin yıl dönümünü unutmayan protokol üyeleri de kutlama mesajı göndererek bu mutlu günümüze ortak oluyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Manşet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Aleyna Mübarek Türkseven Karameşe nezdinde gönderdiği kutlama mesajıyla gazetemizin yeni yaşını kutladı. 


Başkan Özlü, mesajında şu ifadelere yer verdi: “25 Eylül 2006 yılında Düzce'nin basın yayın camiasına yeni bir soluk getirmek amacıyla yola çıkan, gazetecilik kültürünün kentte benimsenmesinde etkili rol oynayan Düzce Manşet Gazetesi, 16 yıldır başarılı yayınlarına devam etmektedir. 16 yıldır yaptığı çalışmalar ve haberlerle Düzce'nin gelişmesine katkı sağlayan ve olumlu yönde yol gösteren Düzce Manşet Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünde sizi ve bünyenizde çalışan emekçi kardeşlerimi kutluyor, basın yayın kuruluşunuzun aynı istikrar ile yayın hayatına devam etmesini diliyorum.”