Duble yollar, Bağlantı Yolu, Yığılca yolu gibi yol sorunlarıyla adından sözettiren Düzce'de bu konuda somut adım atılmak için 3 Temmuz bekleniyor. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, yollar konusunda yerinde incelemelerde bulunmak için Düzce'ye geliyor. Özellikle bozuk ve keskin virajlı olması nedeniyle sürücülerin zor anlar yaşadığı Yığılca yolunda incelemelerde bulunmak üzere 3 Temmuz 2009 Cuma günü Düzce'ye Bakan Yıldırım bekleniyor.

Yıldırım'ın Düzce programının kesinleşmesi ile birlikte yolda hummalı bir çalışma başladı. Yolun bozuk kısımlarında yama çalışması yapılırken çalışmaların gün boyu süreceği öğrenildi. Düzce-Akçakoca yolunda incelemelerde bulunduktan sonra Yığılca tarafına geçecek olan Bakan Yıldırım, yolun durumunu yerinde görecek. Yığılcalılar'ın yıllardır çözülmesini beklediği yol sorununun Bakan Yıldırım'ın gelişiyle son bulması bekleniyor.

Bakan Yıldırım ayrıca Gölyaka-Düzce bağlantı yolu ile Düzce-Gümüşova duble yolundaki çalışmaları da yerinde inceleyecek. Yıldırım'ın Düzce'ye geleceğini yaptıkları açıklamalarla AK Parti Düzce Milletvekilleri Celal Erbay, Metin Kaşıkoğlu ile Belediye Başkanı İsmail Bayram da doğruladı.