Yayakbaşı Köyü’nde yapımı tamamlanan Camii yapılan törenle açıldı. Törene Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi Ayşe Keşir, İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç ve protokol üyelerinin yanı sıra vatandaşlarda katıldı.
Ancak programa protokol üyeleri ceket, gömlek ile katılırken İl Başkanı Hasan Şengüloğlu gençliğini ve sportmenliğini gösterircesine tişört ve spor kıyafetle katılması vatandaşların tepkisine neden oldu.
Vatandaşlar; “Hasan Şengüloğlu, Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın deyimiyle Düzce’de onu temsil ediyor. Kimse cumhurbaşkanımızın karşısına spor kıyafetle çıkmıyor. Zaten Cumhurbaşkanımızda gömleksiz ve ceketsiz insanların huzuruna çıkmıyor. Ancak İl Başkanı Hasan Şengüloğlu gençliğine ve sporcu yapısına güvenerek spor kıyafetle resmi bir programa katılabiliyor. Bu nasıl Cumhurbaşkanının temsilcisi” dediler.
Kollarını bağlayarak bilgi mi alınır?
Vatandaşlar ayrıca sosyal medya hesabından da paylaştığı açılış programında Vali Selçuk Aslan’ın konuşmasını kolları bağlı olarak dinlemesini de eleştirerek, “Cumhurbaşkanını temsil eden 2. Makam Valilik Makamı. Vali Selçuk Aslan, cami içinde konuşurken Hasan Şengüloğlu kollarını bağlamış Vali Aslan’ı dinliyor. Bu nasıl devlet terbiyesi. Artık ceketimi assam seçimleri alırız dönemi bitti. Bunu AK Partililerin de anlaması lazım” diyerek tepkilerini ortaya koydular.