Akçakoca Koçullu Camisi’nin açılışına Düzce Vali Yardımcısı ve Akçakoca Kaymakam Vekili Şevket Cinbir, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, İl Genel Meclisi Başkanı Fazlı Koç, Düzce İl Müftüsü Osman Aydın, CHP İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Burhan İşleyen ile köy sakinleri katıldı.

Whatsapp Image 2025 12 14 At 12.23.23

“ZARARIN 500 MİLYON OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”
“ZARARIN 500 MİLYON OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”
İçeriği Görüntüle

Törende bir konuşma yapan Düzce Vali Yardımcısı ve Akçakoca Kaymakam Vekili Şevket Cinbir, camilerin Müslümanlar için önemine değinerek, “Sınıf, sınır, mesafe, renk, ırk tanımayan evrensel kardeşliğimizin ilk vücut bulduğu yerlerdir camilerimiz, ibadethanelerimiz. Müminler, Müslümanlar bütün renkleriyle, farklılıklarıyla kardeş olduklarını ilk önce camilerde anlar. Camilerimiz bu nedenle muhabbetin ve kuvvetin mayalandığı mekanlardır. Camilerimiz ebedi kardeşliğimizin bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin çimentosudur aslında. Nerede bir kubbe varsa, nerde bir minare varsa ve nerede ezanlar semalarda yankılanıyorsa, orası Müslüman yurdudur” diye konuştu.

Whatsapp Image 2025 12 14 At 12.21.06

Koçullu Köyü Camisi’nin ibadete açılışı, Cinbir’in konuşmasının ardından, Düzce İl Müftüsü Osman Aydın’ın okuduğu duanın ardından gerçekleştirildi.

Whatsapp Image 2025 12 14 At 12.21.12

Törenin ardından, protokol üyeleri, yeni inşa edilen cami de incelemelerde bulundu.