Düzce hayvan pazarında Kurban Bayramı’nın birinci günü de hareketlilik devam etti. Hayvanları ellerinde kalan celepler, fiyatları daha da aşağıya çekti. Bu durumu fırsat bilen vatandaşlar ise, sabahın erken vakitlerinden itibaren kurbanlık almak için hayvan pazarına gitti.

Capture 20260527 130009

Sıkı pazarlıkların ardından büyük ve küçükbaş hayvanlarını alan vatandaşlar, kurban ibadetlerini yerine getirebilecek olmanın heyecanını yaşadı.

A7F7Fca5 6D9D 4C64 Ad33 F5C78B1E7Ac2

Öncü Haber ekibi de Kurban Bayramı’nın ilk günü Düzce Hayvan Pazarında hem celeplere hem de kurbanlık alan vatandaşlara mikrofon uzattı.

500737A4 A0D1 43E2 A747 6037096Ba3D6

“Kurbanlık fiyatları makul”

Kurbanlık hayvanını bayramın birinci günü alan bir vatandaş, “Allah’ın emrini inşallah hakkıyla yerine getireceğiz. Güzel bir hayvan aldığımızı düşünüyoruz. Fiyatları da makul, öyle çok abartılı bir fiyatı da yok. Tabii pazarlık yapmak gerekiyor. Yukarıdan başlıyor, ama bizde sıkı pazarlık yaptık. Aslında daha önce almıştık, ama bizim yerimiz olmadığından dolayı, hayvanı bayramın birinci günü aldık” diye konuştu.

D9156E93 5F42 4017 91B2 471E325Fac11

“Bu sene hayvan satışları çok iyi”

Hayvan pazarında elinde kalan hayvanları satmaya çalışan celep Kemalettin Öztürkler ise, bu yıl kurbanlık satışlarının geçen yıla göre iyi olduğunu söyleyerek, “Arife günü daha hareketliydi, hayvan pazarı. Geçen seneden çok iyi bu sene, geçen sene hayvan satışları çok kötüydü. Fiyatlar 20 bin TL’den başlıyor, 50 bin TL’ye kadar çıkıyor” ifadelerini kullandı.

“KİMSE SÜTTEN ÇIKMA AK KAŞIK DEĞİL”
“KİMSE SÜTTEN ÇIKMA AK KAŞIK DEĞİL”
İçeriği Görüntüle

HABER: Savaş ARI

KAMERA: Yasin ŞENTÜRK