Düzce Belediyesi tarafından yürütülen ve geçtiğimiz Mayıs ayında çalışmalarına başlayan ‘Mutfak Atölyesi Tarım Akademisinde Kuruluyor' projesi kapsamında eğitim alan kursiyerler, düzenlenen tadım gününde Düzce Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğünü ağırladı.

A W744454 01

Kadınların gıda ve hizmet sektöründe istihdamını kolaylaştırmak amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda, Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında desteklenen proje çerçevesinde eğitimler devam ediyor. Düzce Belediyesinin koordinasyonunda Mutfak Sanatları Merkezinde sürdürülen eğitimlerde teorik ve uygulamalı eğitim alan kursiyerler her hafta tadım günü etkinlikleri ile elde ettikleri deneyimleri sergilemeye devam ediyor.

A W744454 04

OĞUZATA ÇEPNİ BOYU GÖLYAKA’DA BİR ARAYA GELDİ
OĞUZATA ÇEPNİ BOYU GÖLYAKA’DA BİR ARAYA GELDİ
İçeriği Görüntüle

Etkinliğin bu haftaki konukları Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Burçin Sarıcan ve müdürlük personelleri olurken, kursiyerler, bu haftanın menüsü olarak konuklarına çökertme kebabı ve cheesecake ikramında bulundu.

A W744454 02

Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Burçin Sarıcan, yapılan çalışmaya yönelik yaptığı değerlendirme de projenin ortaya çıkmasına vesile olan başta Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olmak üzere MARKA ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'ye desteklerinden ötürü teşekkür ederek, müdürlük olarak bu tür etkinliklere daha fazla destek vereceklerini belirtti kursiyerlere çalışmalarında başarılar diledi.

A W744454 05

Özenle hazırlanan yemek ve tatlıyı tadan misafirler ise kursiyerlere tam not verdi. Gerçekleştirilen tadım günü etkinlikleri belediye birimlerinin katılımıyla devam edecek.