
Kurumun öğretmenleri ve öğrencileri ile bir araya gelen Başkan Özlü, özel çocuklardan büyük ilgi gördü. Her bir öğrenciyle tek tek ilgilenen Başkan Özlü, öğrencilerin dilek balonu uçurma talebini geri çevirmedi.

"İnşallah tüm dilekleri gerçeğe dönüşür"
Gençlerin davetine katılmaktan duyduğu memnuniyeti anlatan Başkan Özlü açıklamasında "Özel gençlerimizin bu samimi ortamında bulunmaktan mutluluk duydum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Burada görev yapan öğretmenler gerçekten büyük bir iş başarıyor.

Engelli gençlerimize sosyalleşmenin, iş sahibi olmanın önünü açıyor. Burada büyük bir emek var, fedakarlıkları ve çabaları için onları canı gönülden kutluyorum. Sevgili gençlerimize de gelecek yaşamlarında başarılar diliyorum. İnşallah tüm dilekleri gerçeğe dönüşür." şeklinde konuştu.
Haber: C.ÜSTÜNER





