Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan ve Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), 185’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Whatsapp Image 2025 10 23 At 12.27.52 (2)

ÜNSAL: ‘TESADÜF’ OLMAYACAK KADAR PLANLI İŞLER!
ÜNSAL: ‘TESADÜF’ OLMAYACAK KADAR PLANLI İŞLER!
İçeriği Görüntüle

Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Düzce PTT Başmüdürü Serkan Özçelik tarafından, PTT’nin İstanbul Caddesi’nde bulunan şubesine trafik cezasını ödemeye gelen ve günün 185. Müşterisi olan Çağlar Yavuz’a günün anlamına binaen geçmişten günümüze basılan posta pulu koleksiyonu hediye edildi.

Whatsapp Image 2025 10 23 At 12.27.52 (1)

1185

“PTT Hizmet olarak gayet iyi, bir sorun yaşamıyoruz”

PTT şubesinde 185 sıra numarasıyla işlem yapan ve hediye verilen Çağlar Yavuz gazetecilere duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Öncelikle PTT’nin 185. Yılı hayırlı uğurlu olsun. Geliyoruz bütün işlerimizi yapıyoruz, herhangi bir sorunumuz yok. Hizmet olarak gayet iyi, bir sorun yaşamıyoruz. Gayet güzel ilgileniyorlar, vatandaş olarak huzurlu bir şekilde işlerimizi halledip gidiyoruz. Bugün de buraya trafik cezamı ödemek için geldim.”

2185

“Gelişen ve değişen dünyada teknolojiye ayak uyduruyoruz”

PTT’nin kalitesini artırarak hizmetlerine devam ettiğini söyleyen Düzce PTT Baş Müdürü Serkan Özçelik ise “PTT’nin kuruluşunun 185. Yılının mutluluğu içerisindeyiz. 185 yıldır ülkemizin en ücra köşesine kadar hizmet vermeye kalitemizi arttırarak devam ediyoruz. Bu konuda vatandaşlarımız ziyadesiyle memnundur diye düşünüyorum. Gelişen ve değişen dünyada teknolojiye ayak uydurarak hizmetlerimizi devam ettiriyoruz.” İfadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2025 10 23 At 12.27.52