Geçtiğimiz 15 Ocak Salı günü itibariyle etkisini gösteren kar yağışı tüm Düzce’yi beyaza bürüdü. Düzce Belediyesi de şehir merkezi, Kalıcı Konutlar ve Konuralp Bölgesi’nde yolları açık tutmak ve ulaşımda aksaklıkların yaşanmaması amacıyla kar küreme ve tuzlama çalışmalarını gece boyunca sürdürdü.
Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam da birim müdürlerinin katılımlarıyla Kriz Merkezi binasında gece yarısı toplantı düzenledi. Yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Sağlam birim müdürlerinden bilgi aldı.
“27 araç ve 90 kişilik ekiple tüm sorunlara müdahale ettik”
Toplantıda bir konuşma yapan Sağlam, şöyle konuştu:
“Düzce Belediyesi olarak Salı günü akşam saatlerinden itibaren başlayan kar yağışına fen işleri, su işleri, itfaiye, zabıta, ulaştırma, temizlik, park ve bahçe müdürlüklerimizle beraber belediye başkanımızın kontrolü altında çalışmalarımız tüm hızıyla kriz merkezinde toplanarak başlamıştır. 27 araç, 90 kişilik ekibimizle bütün sorunlara müdahale etmiş bulunmaktayız.”
“Mağduriyet yaşanmaması için tüm yolları kontrol altına aldık”
Yapılan çalışmalara ilişkin de bir değerlendirmede bulunan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam, şu ifadelerde bulundu:
“Gece boyunca süren kar yağışı altında tüm ekiplerimiz hiç durmadan çalışmalarına kriz merkezini yöneten nöbetçi müdürlerimizle beraber kontrolümüz altında devam etmiştir. Yaklaşık 16 süren kar yağışında aldığımız bilgilere göre Düzce merkezde 20 santim, Kalıcı Konutlar ve Konuralp Bölgesi’nde yaklaşık 40 santim kar kalınlığı tespit edilmiştir. Kaldırım temizliği çalışmalarımız da gün boyunca devam etmiştir. Vatandaşlarımızın ulaşımında aksaklık olmaması amacıyla sabahın erken saatlerinden itibaren bütün ana arterlerimizde çalışmaları devam etmekte olan ekiplerimizle beraber tüm yollarımız kontrol altına alınmıştır.”
Sağlam ayrıca vatandaşların herhangi bir sorunla karşılaştığında Alo 153 Beyaz Masa ve 03805261053 numaradan belediyeye 24 saat ulaşabileceklerini söyledi.
HABER: Ö.YILMAZ
Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.
Web'den izlemek için TIKLAYINIZ
Android için TIKLAYINIZ
İOS için TIKLAYINIZ
SAĞLAM ‘KRİZ MERKEZİNİ’ TOPLADI
Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam, geçtiğimiz Salı günü tüm Düzce’yi etkisi altına alan kar yağışının ardından yapılan, karla mücadele çalışmalarını değerlendirmek amacıyla kriz merkezinde kriz merkezinde birim müdürlerinin katılımı ile bir toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Sağlam, Düzce merkezde 27 araç, 90 kişilik ekiple tüm sorunlara müdahale ettiklerini söyledi.
Yorumlar
Takım | O | Av | P |
---|
Şamp. Ligi
UEFA
Düşme Hattı
Takım | O | Av | P |
---|
Şamp. Ligi
UEFA
Düşme Hattı
Takım | O | Av | P |
---|
Şamp. Ligi
UEFA
Düşme Hattı
Takım | O | Av | P |
---|
Şamp. Ligi
UEFA
Düşme Hattı
Takım | O | Av | P |
---|
Şamp. Ligi
UEFA
Düşme Hattı