Düzce’de 28 Haziran gecesi kuvvetli yağışlar ile birlikte taşan dereler ardında ağır bir tahribat bırakmıştı. Sel felaketinin izlerinin silinmesi için ağır hasar alan bölgelerde Düzce Belediyesi, Düzce İl Özel İdaresi ve AFAD başta olmak üzere, devletin tüm kurumları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yaşanan sel felaketinde evleri sular altında kalan Yahyalar Mahallesinde bazı vatandaşların bütün eşyaları kullanılamaz hale gelmişti. Mahalle sakinleri, her yağmur yağdığında evlerini su bastığını belirterek, yardım için CHP İl Başkanı Semih Cemşit’in kapsısını çaldı. Mahalle sakinlerini, geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile görüştüren İl Başkanı Cemşit, bu kez de özel bir hafriyat firmasından iş makinesi kiralayarak, Yahyalar Mahallesinde tıkanan kanalları açtırdı.

Mahalle sakinleri, kendilerine verdiği destekten ötürü Cemşit’e teşekkür etti.

“Her zaman mağdur vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Cemşit, her zaman mağdur olan vatandaşların yanında durmaya devam edeceklerinin altını çizerek, “Yahyalar mahallesinde sel felaketinden mağdur olan ailelere yardım etmeye ve yanlarında olmaya devam ediyoruz bugün tıkanmış olan su kanallarını açmak için iş makinası getirerek su kanallarını ıslah ettirdik tüm imkanlarımızı elimizden geldiğince kullanarak sorunlarına çözüm olmaya devam edeceğiz” dedi.