AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir bir süre önce el değiştirerek Türkseven Şirketler Grubu bünyesine katılan Öncü Medya Grubu’nu ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal tarafından kapıda karşılanan Milletvekili Keşir, çalışanlarla tokalaşarak ‘İyi çalışmalar’ diledi.
Ziyarette, Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven ile Düzce ve ülkeye dair konularda sohbet havasında istişarelerde bulunan Milletvekili Keşir, Öncü Medya’daki yeni dönemle ilgili duygu ve düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.



“Öncü, Düzce’nin kıymetli markalarından birisidir”

Milletvekili Keşir şöyle konuştu: “Öncü markası, medya sektöründe ve diğer alanlarda Düzce’nin kıymetli markalarından birisidir. Daha önce de çeşitli diyaloglarımızın olduğu bir kurumdu. Bu yönetim değişikliğinden sonra da ziyaret etmek istedik. Daha önce telefonla görüşüp, irtibata geçmiştik ama bir de çayınızı içmek istedik. Yeni yöneticilerle birlikte de yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum.”
Sohbetin sonunda Keşir, Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven’e yeni adım attıkları medya sektöründe başarılar dilerken, Türseven de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.
 
Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ