31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ve parti teşkilatının çalışmalarına yardımcı ve destek olmak amacıyla Parti Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Bahadır Alperen Düzce’ye geldi.

Alperen’e MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, MHP Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Derya Aksay, MHP Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.



Alperen, seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen Spor Sokak ve Gaziantep Caddesi esnaf ziyareti programına katılarak Bıyık adına Düzceliler’den destek istedi. Ayrıca esnaflara, “Ağzınızı tatlandırmaya geldik” denilerek çikolata da ikram edildi.

Gaziantep Caddesinden başlayan esnaf ziyaretleri Spor Sokak esnafının da ziyaret edilmesi ile devam etti.



“Düzce’nin geleceği için sizlerden oy istiyoruz”

Esnafa, “Sizlerden Düzce Belediye Başkan Adayımız Erdoğan Bıyık adına oy istemeye geldim” diyen Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, “Devlet Bey tarafından Düzce Belediye Başkan Adayı olarak Erdoğan Bıyık seçildi. ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışı ile Düzce piyasası her alanda hareketlenecek ve bu durum da esnaf olarak sizlerin işlerinizin açılmasına vesile olacak. Düzce’nin geleceği için sizlerden oy istiyoruz” şeklinde konuştu.



“Bizler Düzce’ye hizmet etmek için yola çıktık”

Düzenlenen seçim gezilerinde kendisi ve partisini yalnız bırakmayan Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Bahadır Alperen’e teşekkür eden MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık esnafla sohbetinde, “Bizler Düzce’ye hizmet etmek için yola çıktık. Düzce’yi bizim kadar Genel Merkezimiz ve Liderimiz Devlet Bahçeli’de önemsediğini Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Bahadır Alperen Beyin bizlerle birlikte çalışmasından anlayabilirsiniz” dedi.

Esnaf ziyaretlerinin sona ermesinin ardından Alperen’in Düzce’deki programı, Bıyık ve partililer ile birlikte TSO Düzce Şube Başkanı Tuncay Şahin’e yapılan ziyaretin ardından sona erdi.

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ