AK Parti Düzce Milletvekili Keşir, Türk demokrasi tarihine sürülen kara lekenin adı olan "28 Şubat"ın 24. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Keşir, mesajında, "Bin yıl sürecek" denilen 28 Şubat ve onun destekçilerinin, milletin basireti sayesinde kısa sürede tarihin derinliklerinde kaybolup gittiğini belirtti.

Bu süreçte mağdur edilen insanların, kurumların ve Türkiye Cumhuriyeti'nin dimdik ayakta olduğunu vurgulayan Keşir, "28 Şubat müdahalesinden 24 yıl sonra, AK Parti iktidarı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ile güçlü demokrasi, güçlü ekonomi ve artan özgüveniyle bölgeye ve dünyaya ilham kaynağı olan bir Türkiye var artık. Bir daha böyle meşum günlerin yaşanmaması için tüm vesayet odakları ile 83 milyon, hep birlikte omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Başkan Özlü: Rabbim bu millete bir daha kara günleri yaşatmasın

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ise mesajında şu ifadeleri kullandı:

“28 Şubat'ın üzerinden tam 24 yıl geçti. 28 Şubat Post Modern Darbesi sadece dönemin hükumetine değil, milletimizin tüm kutsallarına ve değerlerine yapılmış bir darbeydi.

Hayallerini erteleyen kardeşlerimiz, inançları ve görüşleri için kamusal alandan dışlanan vatandaşlarımızın çektiği ızdırapları hala derinden hissediyoruz. Milletimize bu acıları yaşatan vesayetin izlerini Cumhurbaşkanımızın liderliği ve milletimizin desteği ile silmeyi başardık. Rabbim bu millete bir daha kara günleri yaşatmasın.”