Düzce’nin Bölgesel Amatör Ligdeki iki temsilcisi, Çilimli Belediyespor ve Beyköy Belediyespor, 2021-2022 Futbol Sezonun ilk maçı için sahaya çıkacaklar. Geçen sezon, Yalova’da oynan play off maçın da son dakikalarda şampiyonluğu Hendekspor’a kaptıran Çilimli Belediyespor, bu sezona yine iddialı olarak hazırlandı.

 Yeşil beyazlı ekibimiz, geçen sezon kaçırdığı 3. Lige çıkma şansını, tekrar göreve getirilen, başarılı Teknik Adam Nedim Akbulut ile yeniden yakalamak istiyor. Dış transferler de yapan, geçen yıl forma giyen futbolcularla da anlaşan ve alt yapıdan yetişen gençleri de bu kadroya dahil eden Çilimli Belediyespor, yaptığı 3 hazırlık maçında da yenilmedi. Yeşil Beyazlı ekibimiz, çekilen kura sonunda Beyköy Belediyespor ile 7. Bölge 1. Gurupta mücadele edecek. Çilimli Belediyespor, 31 Ekim Pazar günü saat: 14:00’de Çilimli Şehir Stadında, sezonun ilk maçında, geçmiş yıllarda profesyonel liglerde oynamış olan komşu İl takımı, olan, Ereğli Belediyespor ile puan savaşı verecek. Çilimlispor’un hedefi,  kendi sahasında oynayacağı sezonun ilk maçından,   3 puan alarak lige iyi başlayıp, seyircisine de galibiyet sevinci yaşatmak.

Bölgesel Amatör Lig, 7. Bölge 1. Gurupta yer alan bir diğer temsilcimiz Beyköy Belediyespor ise 2021-2002 Futbol Sezonun ilk maçı için İstanbul deplasmanına çıkıyor.  31 Ekim Pazar günü saat: 14:00’de, bir dönem Süper Ligde bile oynamış olan Bakırköyspor ile puan savaşı verecek olan Beyköy Belediyespor’un hedefi de, genç kadrosuyla ligin ilk maçından eli boş dönmemek. 

Bu sezon için’Lige katılmayacak” iddialarının aksine, Düzceli ve üniversiteli genç ve yetenekli oyunculardan kurulu bir kadro yapan Kırmızı- siyahlı takımımız, Teknik Sorumlu Çağlar Kul ve Yardımcısı İsmail Bektaş ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. İki genç teknik adamın yönetiminde, gençlerden oluşan kadrosuyla sezonun zorlu deplasmanına çıkacak olan Beyköy Belediyespor, 31Ekim Pazar günü sabah saatlerinde İstanbul’a hareket edecek.

Düzce Öncü TV olarak Çilimli Belediyespor ve Beyköy Belediyespor’a yeni sezonda başarılar dileriz.

Haber: Harun Can Şerbetçi.