Düzcespor rakibi Kalecikspor karşısına taraftarın yoğun desteği ve rüzgarı da arkasına alarak oyuna hızlı başladı. Kırmızı lacivertli takım ilk golü 6. dakikada Murat Gürbüzerol’un ayağından buldu.   Takımımız ikinci golü yine Murat Gürbüzerol’dan geldiğinde, dakikalar 19 gösteriyordu.

Düzcespor’u 3-0 galibiyete taşıyan  gol  32. dakikada  Recep Kalkan’dan geldi. Düzcespor 80. Dakikada Oğuzhan Erdoğan’ın golüyle sahadan net bir skor olan 4-0 ile ayrılınca tribünlerde ve saha içinde bayram havası yaşandı. Kırmızı lacivertli takımımız Iğdırspor’un da 36. Hafta da  galip gelmesine rağmen bu takımla 3 puanlık farkla liderliğini sürdürdü.  


3. Lİigin şampiyonluktaki en güçlü adayı Düzcespor,  36. Hafta da  18 Temmuz Stadında karşılaştığı Kalecikspor’u 4-0 yenip  puanını 72 yaparak ligin bitmesine  son iki hafta kala liderliğini korudu. Düzcespor bu galibiyetle, iç sahada oynadığı 17. maçında da yenilmezlik unvanına devam etti.

Günler öncesinden satılan biletlerle tribünleri saatler öncesinden dolduran taraftarın coşkulu desteği ve geniş güvenlik önlemi alınan maçta, rakibine ilk yarı üç tane, ikinci yarıda bir tane gol atarak 4-0 gibi bir net skorla  sahadan ayrılan takımımız bu galibiyetle en yakın rakibi Iğdırspor’un da galip gelmesine rağmen aradaki üç puanlık farkı da korumuş oldu.  

GOLCÜLER KONUŞTU, TARAFTAR ÇOŞTU,  RAKİP SUSTU
Düzcespor maça hızlı ve etkili başladı. Rakibi Kalecikspor’u rüzgarı da arkasına alan Düzcespor peş peşe gol fırsatları yakalamaya başladı. Sahada oynayan 11 futbolcusunun canla başla oynadığı maçta 4. dakikada ceza sahasında düşürülen Nevzat Eker’in bu pozisyonuna maçın hakemi devam kararı verdi. Bu pozisyondan sonra topla buluşan Murat Gürbüzerol 6. Dakikada enfes bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.  

Sahanın en iyilerinden olan Murat Gürbüzerol, 19. dakikada  2. gole de imzasını attığında tribünlerde coşku başladı. 32. dakikada ise devreye Recep Kalkan girdi ve takımına 3. golü kazandırdı. İlk yarı da bu sonuçla tamamlandı. Düzcespor’un 4. Golü ise Oğuzhan Erdoğan’dan  80. dakikada geldi.

Maç bu skorla son buldu. Maçtan sonra hem saha içinde hem tribünlerdeki kutlamalar sanki, gelen şampiyonluğun ayak sesleri gibiydi. Maç sonundaki kutlamalara futbolcu eş ve çocuklarının da katılmasıyla renkli sahneler oluşturdu.


Haber: Harun Can Şerbetçi