Dünyayı ve ülkemizi saran Covid 19 hastalığı nedeni ile Amatör maçlar oynanmazken, oyuncuların futbolu unuttuğu ve kilo aldıkları görüldü. Öncü haber spor servisi olarak maçların ne zaman oynanacağının yanıtını ararken, maçların en geç büyük ihtimal ile Ekim- Kasın ayında oynanacağı bilgisine ulaşıldı. Türkiye Futbol Federasyonunda bulunan bir yetkili, “önümüzdeki yani 2021-2022 futbol sezonunda tüm spor dallarının oynanacağını belirtirken, Amatör takımlarda buna göre hazırlık yapsın” dedi. Amatör takımlar 2 sezondur hiçbir çalışma gerçekleştirmediği görülürken, bazı takımların alt yapılara hizmet ettiği görülmekte. Cumayeri Belediyespor kendi sahasında alt yapı çalışmalarına başladığı öğrenilirken, zaman zaman hazırlık maçları yaptığı bilgisine ulaşıldı.

AKÇAKOCASPOR-BEYKÖY BELEDİYESPOR EYLÜL EKİM AYINI BEKLİYOR

Bölgesel Amatör Kümede mücadele eden 3 takımımız Çilimli Belediyespor lige girerken Akçakocaspor ve Beyköy Belediyespor lige girmeyip, Eylül veya Ekim ayında yapılacak Bölgesel Amatör Kümeye girecekler.

Bu hakları saklı tutulan iki takımımız yeni sezon için genç oyuncular peşinde olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.