3. lig 4.grup oynanan maçlar sonunda yine sürpriz sonuçlar ortaya çıktığı yeni liderin Bursa Yıldırım olduğu görüldü. Oynanan maçlarda Siirt İl Özel İdare kendi evinde geleneği bozmayarak bütün şampiyonluğa oynayan takımları yenerken son maçında Adıyamanaspor ile 2-2 kalarak Adıyamanspor’u liderlikten etti. Adıyamanaspor bu yenilgi ile şampiyonluk yolunda yara almış oldu.

ORDUSPOR 4 - 2 AKSARAY BELEDİYESPOR 

Ordu ilinde oynanan bu müsabakada Aksaray Belediyespor deplasmanda 2-0 önde iken müsabakadan 4-2 yenik ayrıldı. Bu mağlubiyet sonrasında Aksaray ilinde oyunculara ve teknik ekibe büyük tepki oldu. Orduspor bu galibiyet ile onurlu mücadelesine devam ettiği görüldü. Aksaray Belediyespor bu mağlubiyet ile grubu şampiyon bitirme şansı kalmadığı ilk beşte kalıp play off oynaması kesinleşti.

BURSA YILDIRIM 1 - 0 KIRIKKALE ANADOLU 

Şampiyonluğun bir başka adayı Bursa Yıldırım Kırıkkale Anadolu karşısında ölüp ölüp dirilirken golü maçın 76.dakikasında buldu. Attığı golde faul bulunurken Kırıkkale cephesi bu gol uzun süre itiraz etti.  Maçı 1-0 kazanan Bursa Yıldırımspor’un son iki maçı Muğlaspor ile deplasmanda iç sahada Kozanspor ile oynayacak.

DÜZCESPOR 1- 0 BERGAMA BELEDİYESPOR 

Düzcespor ilk yarıda Sıddık’ın attığı gol ile 1-0 öne geçerken müsabakayı bu gol ile kazanıp son 2 haftaya umutlu girdi. Düzcespor ilk yarıda fena oynamazken 2,yarı rakibin baskısına boyun eğdi. Düzcespor son 2 maçını Modafen deplasmanı ve iç sahada Kırıkkale Anadolu ile karşılaşacak.

SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR 3 - 2 KELKİT BELEDİYESPOR 

İstanbul’da oynanan Sultanbeyli Belediyespor Kelkit Belediyespor maçı nefesleri keserken kazanan takım Sultanbeyli Belediyespor oldu. Maçın son saniyesinde attığı gol ile üç puan alan Sultanbeyli Belediyespor umutlarını son 2 haftaya taşıdı. Kelkit Belediyespo bu mağlubiyet ile şampiyonluk şansının kalmadığı görülürken play off oynamayı hak etti.