LİDERLİĞE DEVAM İÇİN GALİBİYET ŞART

Düzcespor son haftalarda aldığı sonuçlarla grubunda üst sıralar için tırmanışa geçen ve 22 puanla 6. sırada yer alan 52 Orduspor ile 5 Kasım Pazar günü Düzce 18 Temmuz Stadı’nda yapacağı maç için hazırlıklarını hafta boyunca sürdürdü. 

Kırmızı lacivertli takımımız,  3. Lig 2. Grup’taki liderliğini sürdürmeyi  ve rakipleriyle arasında bulunan puan farkının  açılmaması için  rakibi 52 Orduspor  maçında mutlaka 3 puan almayı hedefliyor. Teknik Direktör Yavuz İncedal ve yardımcılarının nezaretinde, 52 Orduspor maçı hazırlıklarını devam ettiren Düzcespor, sahaya 3 eksik oyuncusundan yoksun çıkacak.  Sakatlıkları devam eden kaleci Ersin Aydın, defans oyuncusu Erçin Ilgaz ve 4. sarı karttan cezalı kaptan Nevzat Bilen’in yer alamayacağı 11 ile 52 Orduspor karşısına çıkacak olan Düzcespor’un İskenderunspor kadrosunda forma giyen futbolcular ile sahada yer alması bekleniyor. 

HEDEF 7 MAÇLIK SERİYİ 8’E ÇIKARMAK

Önemli maç öncesi Düzcespor, iç saha istatistikleriyle önemli bir seriyi sürdürüyor. 18 Temmuz’da taraftarının desteğini arkasına alarak çıktığı 7 maçta da rakiplerine şans tanımayan kırmızı lacivertliler, ligin en iyi iç saha performansına sahip takım unvanını elinde tutuyor. İç sahada 7’de 7 yapan Düzcespor, bu maçlarda rakip kalelere 19 gol yollarken kalesindeyse yalnızca 7 gol gördü.

YÖNETİMİNDEN ÇAĞRI: TRİBÜNLERDE BOŞ YER KALMASIN

En yakın takipçisi İskenderunspor ile puan farkı 1 olan Düzcespor’da yönetim kurulu, bu önemli  maç öncesi sosyal medya üzerinden taraftarlara  mesaj vererek, “Tribünleri doldurun. 5 bin kişiyi, 5 Kasım Pazar günü, saat 13.00’te Düzce 18 Temmuz Stadı’nda bekliyoruz. Hep beraber, her şey Düzcespor için”  çağrısında bulundu.  

3 Aralık Cuma günü,  Düzcespor Store’da satışına başlanan Düzcespor- 52 Orduspor maçının biletlerinin  satışı 4 Kasım Cumartesi günü de devam edecek. Bu maçın biletleri de yine kapalı tribün 50 lira, maraton tribünü de 30 liradan satılıyor. Bu maçta da pandemi tedbirleri kapsamında, HES kodu sorgulaması yapılması nedeniyle stada girişlerde izdiham olmaması için tribün kapıları 5 Aralık Pazar günü saat 11.00’den itibaren açılacak. 

MAÇIN HAKEMİ KONYA BÖLGESİNDEN

Diğer yandan Düzcespor- 52 Orduspor maçının hakemi de belirlendi. Bu önemli maçı Konya Bölgesinden C Klasman Hakemi Yusuf Alper Abalı yönetecek.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ