Düzce Amatör Süper Ligi’nde haftanın en önemli müsabakası Pandul İnşaat Elmacıkspor-Düzce Belediyespor karşılaşması olurken bu müsabakayı kazanan takım Pandul İnşaat Elmacıkspor oldu. Pandul İnşaat Elmacıkspor aldığı 3 puan ile puanını 17 yapmayı başardı ve ligde 3.sıraya yükseldi.

Ligde yeniden lider olan Çilimli Belediyespor, Yığılcaspor karşısında rakip kaleye 7 gol attı. Çilimli Belediyespor bu galibiyet ile puanını 18 yaparak liderliği tekrar devraldı. Akçakocaspor kendi evinde Üçyolspor’u 8-1 yenerek 2.sıraya yükseldi. Akçakocaspor bu galibiyeti ile puanını 17 yaptı.

Aydınpınarspor Kirazlıspor’u 3-1 yendi. Tecrübeli oyuncu Selçuk, attığı 2 gol ile takımına 3 puan kazandırdı. Aydınpınarspor bu galibiyet ile puanını 13 yaparken, Kirazlıspor 9 puanda kaldı. Gölyakaspor, Bahçeköyspor’u 4-0 yenip puanını 12 yapmayı başardı. Cumayeri Belediyespor ise Sivrikaya Sinerjispor’u 4-2 yenerken üç puanı hanesine yazdırıp 8 olan puanını 11 yaptı.

Activo Yapı Kuzey Yıldızı takımı Hamidiyespor ile 0-0 berabere kalıp puanları bölüştüler. Hamidiyespor ve Activo Yapı Kuzey Yıldızı takımı 9 olan puanlarını 10 yaptı.

Bu sonuçlara göre Çilimli Belediyespor 18 puan ile lider olurken Akçakocaspor ve Pandul İnşaat Elmacıkspor 2. ve 3. sırada yer alıyor. 4. sırada ise Düzce Belediyespor var. Son üç sırayı Bahçeköyspor, Yığılcaspor ve Üçyolspor takımları oluşturuyor.

Diğer yandan önümüzdeki hafta sonu Cumayeri ilçe sahasında oynanacak olan Çilimli Belediyespor-Akçakocaspor müsabakasının her iki takım için de çok önemli olduğu öğrenildi.