Çilimli Belediyespor Düzce Süper Amatör’de 13 maçta 12 galibiyet alarak ilk yarıyı lider tamamladı. Çilimli Belediyespor ilk yarı boyunca 1 mağlubiyetini Pandul İnşaat Elmacıkspor’dan alırken Çilimli Belediyespor ligde en fazla gol atan takım ve kalesinde en az gol yiyen takım unvanını elinde bulunduruyor. Çilimli Belediyespor, 36 puan toplayarak ilk yarıyı birinci sırada bitirdi. Çilimli Belediyespor ikinci yarının ilk maçını Üçyolspor ile oynayacak.

Pandul İnşaat Elmacıkspor ise ligi ikinci bitiren takım oldu. Elmacıkspor ligde 13 maçta 35 puan topladı. 2 beraberliği ve 11 galibiyeti bulunan Elmacıkspor ligde tek mağlup olmayan takım konumunda. Elmacıkspor ligde, rakip kalede 34 gol atarken kalesinde 8 gol gördü. Elmacıkspor ligin ikinci devresindeki ilk maçını Gölyakaspor ile deplasmanda oynayacak.

Akçakocaspor lige en geç giren takımlar arasında olduğu halde ligde 3.sırada yer aldı. Akçakocaspor ligde 13 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet ve attığı 35 gole karşılık kalesinde 10 gol görüp 27 puan topladı. Akçakocaspor ikinci yarının ilk maçını Bahçeköyspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Aydınpınarspor deplasmanda Akçakocaspor’u 5-0 ve Gölyakaspor’u 3-1 yenerek ligde en çok gol atan takımlar arasında yer almayı başardı. Aydınpınarspor ligde 13 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyet alarak rakip kalelere 42 gol, kalesinde 20 gol görüp 24 puan topladı. Aydınpınarspor 14. Maçını Cumayeri Belediyespor ile oynayacak.

Düzce Belediyespor son maçta Bahçeköyspor takımına 1-0 yenildi. Ligte 13 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Düzce Belediyespor attığı 24 gole karşılık kalesinde 11 gol görüp 24 puan toplamayı başardı. Düzce Belediyespor ikinci yarıda ilk olarak  Kirazlıspor ile oynayacak.

Gölyakaspor ilk yarıyı yedinci sırada bitirdi. Ligde 13 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik, 5 mağlubiyet alarak attığı 40 gole karşılık kalesinde 22 gol gördü. Gölyakaspor ligde 22 puan topladı. Gölyakaspor ikinci yarının ilk maçını kendi evinde Pandul İnşaat Elmacıkspor ile oynayacak.

Kirazlıspor ligde 16 puan toplarken ilk yarıyı sekizinci bitirdi. Kuzey Yıldızı ise 13 maçta 14 puan topladı. Hamidiyespor, 12 maçta 13 puan toplarken Bahçeköyspor 13 maçta 11 puan toplamayı başardı.

Son üç sırada; Sivrikaya Sinerjispor 6 puan,  Yığılcaspor 12 maçta 5 puan,  Üçyolspor ise 3 puan topladı. Düzce Süper Amatör Ligi’nde son üç sırada olan takımlar lig sonunda 1.Amatör Ligi’ne düşecekler.