“DÜZCE’YE YAKIŞMIYOR”

22 yıl sonra gelen zaferin ardından bu belirsizliğin Düzce’ye hiç yakışmadığını belirten Cemşit, ‘’ Düzce spor uzun yıllar sonunda 2.Lige şampiyon olarak çıkmayı başardı. Bu Düzce için tarihi bir başarıdır ancak daha üst liglere çıkma planlamasını yapmamız gerekirken, Düzce Belediyesinin Düzcespor’a karşı anlaşılamayan tavrı yüzünden, bu tarihi başarı gölgelenmiştir. Yönetimi yalnız bırakmak, Düzcespor taraftarını üzmek, tarihi başarının ardından kişisel kaprislerle bu süreci yönetmek hiç kimsenin hakkı değildir.” Açıklamasında bulundu.

“YENİ STAD YAPILMADAN, HALİHAZIRDAKİ STAD YIKILMAZ”

Düzcespor’un, bir üst ligde mücadele etmeye hazırlanırken, stadsız bırakılmasını doğru bulmuyorum diyen Cemşit, ‘Sayın Özlü ile görüşmemizde, yeni stad bitene kadar 18 Temmuz’un duracağını söylemişti. Şimdi ne değişti? Düzcespor gibi ilin önemli bir değerine bu bakış açısı ne kadar doğru?’’ dedi.

“DÜZCESPOR SAHİPSİZ BIRAKILMAYI HAK ETMİYOR”

Transfer dönemi  17 Haziran 2022 tarihinde başlarken, futbolcuların Düzcespor'da yaşanan belirsizlik yüzünden takımdan ayrılma noktasına geldiğini belirten Cemşit, ‘’Bu yapılan sadece yönetime değil Düzce’ye yapılan haksızlıktır.Sayın Gökhan Kapoğlu’nun ve yönetim kurulu üyelerinin emeklerini görmemezlikten gelmektir. Düzcepor’a gönül vermiş insanları bu şekilde üzmek doğru değildir. Bir şeyin farkındayız, Sayın Özlü Düzcespor’un başarılarından siyasi bir fayda sağlayamadığı için bu yönetime mesafesini koruyor, yeni sezon başlamaya yaklaşırken Özlü’nün bu tavrı Düzcespor’a büyük bir zarar veriyor. Daha da geç olmadan Düzcespor ile ilgili tavrınızı ve Düzcespor için belirlediğiniz yeni başkanı kamuoyu ile paylaşın ki bu konuya gerçek yaklaşımınızı bütün hemşerilerimiz görsün.’’ şeklinde konuştu.

“ÖZLÜ’YE  TAVSİYEM VAR”

Son olarak Özlü’ye bir tavsiyede bulunan Cemşit, ‘’Bir kez olsun siyasetçi, bürokrat ve şair olarak değil gerçek bir Düzceli olarak düşünün ve kararınızı verin.’’ dedi.