Düzce ve Akçakoca’da eğitim başta olmak üzere sayısız hayır işi yapan Optimal Şirketler Topluluğu Başkanı İş İnsanı Burhan Özdemir, memleketi Akçakoca’ya bir ilki kazandırmak üzere yola çıktı. Yıllardır yaptığı sayısız hayır işi ve sosyal yatırımlarla halkın gönlünde yer edinen Özdemir, şimdi de Akçakoca’nın ekonomik geleceğini dönüştürecek bir sanayi yatırımıyla gündemde.

Ac310738 8D85 4E9B 90Cc Fd3B3Af06A43

Optimal Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Özdemir öncülüğünde kurulacak olan traktör fabrikası, sadece bir üretim tesisi değil; yüzlerce kişiye istihdam sağlayacak, işsizlik sorununa doğrudan çözüm olacak ve Akçakoca’yı Türkiye’nin dikkat çeken sanayi merkezlerinden biri haline getirecek.

DÜZCE'DE İK SORUMLULARI İŞ KULÜBÜ ORGANİZASYONUNDA BULUŞTU
DÜZCE'DE İK SORUMLULARI İŞ KULÜBÜ ORGANİZASYONUNDA BULUŞTU
İçeriği Görüntüle

Türkiye’nin en büyük traktör fabrikalarından biriyle yapılan ortaklık sayesinde, sadece traktör değil, modern tarımın ihtiyaç duyduğu diğer zirai araçların da üretimi Akçakoca’da yapılacak. Bu atılım, ilçeyi tarım teknolojileri alanında bölgesel bir üs konumuna taşımayı hedefliyor.

Satın alınan onlarca dönük arazi üzerinde kurulacak fabrikanın inşaatına, önümüzdeki günlerde başlanması planlanıyor. Proje tamamlandığında yalnızca Akçakoca değil, çevre ilçelerden de birçok vatandaş bu tesiste istihdam edilecek.

Hayırsever iş insanı Burhan Özdemir’in kendi memleketi olan Akçakoca’ya yaptığı bu yatırım, hem bugünün sorunlarına çözüm sunuyor hem de özellikle genç nüfus için yarının umudunu inşa ediyor.