Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayının manevi iklimini yaşatmak amacıyla hazırlanan etkinlik takvimi doğrultusunda ilk program gerçekleştirildi.

Umut Mürare (5)

Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte tasavvuf müziğinin sevilen ismi Umut Mürare, Düzceli vatandaşlarla bir araya geldi. Ramazan ayının ruhuna uygun ilahi ve tasavvuf eserlerinin seslendirildiği gecede, katılımcılar da ezgilere eşlik etti.

Umut Mürare (4)

Konser sonrası açıklamalarda bulunan Umut Mürare, “Atmosfer çok güzeldi. Öncelikle bizleri davet eden Başkanımız Dr. Faruk Özlü’ye, Kültür Müdürü’müz Burçin Sarıcan’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Çok güzel ağırlandık. Düzce bizim ikinci evimiz gibi. Zaman zaman çeşitli etkinlikler vesilesiyle bizleri davet ediyorlar. Düzce’de kardeşlerimizle buluşuyoruz. Her Ramazan Düzce gerçekten bir başka güzel oluyor. Bugün de güzel bir konser icra ettik. Katılım da güzeldi. İnşallah bundan sonraki etkinliklerde Düzceli kardeşlerimizle buluşmayı arzu ediyoruz” dedi.

Umut Mürare (2)

KALP KRİZİ SONRASI KAZA YAPAN ÖĞRETMEN HAYATINI KAYBETTİ
KALP KRİZİ SONRASI KAZA YAPAN ÖĞRETMEN HAYATINI KAYBETTİ
İçeriği Görüntüle

Düzce Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri; 7 Mart’ta Candaş Gümüş konseri, 10 Mart’ta Merve Gülcemal söyleşisi ve 15 Mart’ta Sedat Uçan ilahi dinletisi ile devam edecek.

Umut Mürare (6)