Sıcak havaların etkisinde olan Düzce ve ülke genelinde insan kaynaklı çıkması muhtemel orman yangınları ile olası yangınlara karşı vatandaşların dikkatli olması yönünde uyarılar yapılmaya devam ediyor.

B U Z D O L A B I1

Düzce’de bu uyarılara aldırış etmeyen bazı duyarsız vatandaşlar, doğaya zarar vermeye ve yangın çıkmasına sebep olacak davranışlarda bulunmaya devam ederek tehlikeye davetiye çıkartıyor.

İtfaiyenin hızlı müdahalesi ile olası facianın önüne geçildi

Son olarak Kiremitocağı Mahallesi’nde kendini bilmez kişi veya kişilerce yakılan ateş, durumu gözler önüne serdi. Vatandaşlar tarafından kayda alınan görüntülerde, buzdolabı olduğu öğrenilen ve ateşe verilen eşyanın, gökyüzünü dumanlarla kapladığı görüldü.

KAZADA 1 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ YARALANDI
KAZADA 1 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ YARALANDI
İçeriği Görüntüle

B U Z D O L A B I2

Alevlerin rüzgarın da etkisiyle büyüdüğünü fark eden vatandaşlar, durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Düzce Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa süre içerisinde olay yerine ulaşan ekipler, yangını çevrede bulunan ağaçlık alan ve evlere sıçramadan kontrol altına aldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber: Zeki AŞIKOĞLU