Düzce’de Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 77 bin öğrenci ve 5 binin üzerinde öğretmen için dün ilk ders zili çaldı.
Düzce Valisi Selçuk Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın ile birlikte, Çakırlar İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek, ders başı yapan öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Ziyareti sırasında, her iki eğitim kurumu ile ilgili okul yönetimi ve öğretmenlerden bilgi alan Vali Aslan, öğrencilerle de yakından ilgilendi.
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Vali Aslan, “İlim, bir nurdur ki, yalnızca aziz gönüllere doğar” sözleriyle, öğrencilerle hasbihal ederek, yeni dönemin getirdiği umutları ve hedefleri paylaşarak, “Sevgili öğrenciler, yeni dönem ufkunuzu aydınlatacak bir meşale olsun. Her adımda yol gösteren, ilim ve hikmetle donanmış nesiller yetiştirmek en önemli hedefimizdir” dedi.
Öğretmenler odasında öğretmenlerle de sohbet eden Vali Aslan, bu kutsal görevi yerine getirdikleri için kendilerine teşekkür etti.
HABER: Savaş ARI