Çay Mahallesi'nde ikamet eden bir vatandaş, 0 542 767 1881 numaralı Öncü Haber WhatsApp İhbar hattına yaptığı şikayette, gece saatlerinde bazı sürücülerin Çay Mahallesi - Ağa Mahallesi yolunda, araçlarında yüksek sesle müzik çalarak dolaştığını belirtti. Bu durumun, evlerinde oturan insanları rahatsız ettiğine dikkat çeken vatandaş, yetkililerden çözüm talep etti.

GENEL SEKRETER ÇELİK KÖYÜN İHTİYAÇLARI HAKKINDA BİLGİ ALDI GENEL SEKRETER ÇELİK KÖYÜN İHTİYAÇLARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

1-674

Öte yandan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, gürültü kirliliğinin önüne geçilmesi için denetimlerini artırması gerektiğini vurgulayan vatandaş, konu ile ilgili acil bir çözüm beklediklerini ifade etti.

2-660

Yetkililerin bu tür sorunlarla ilgili daha etkin bir şekilde müdahale etmesini isteyen vatandaş, huzurlu bir yaşam için gerekli adımların atılmasını istiyor.

Haber: Zeki AŞIKOĞLU