Şampiyon motosikletçi Kenan Sofuoğlu facebook hesabından Düzce'nin Cumayeri'nde yapılacak yeni pistle ilgili bilgi verdi. Cumayeri'ne gelerek Cumayeri Belediye Başkanı Recep Tuna ile görüşüp pistin yapılacağı bölgeyi harita üzerinden inceleyen Kenan Sofuoğlu, daha sonra pistin yapılacağı Çubuk Orman ve Şeker Ahmet mevkilerinde Tuna ile birlikte incelemede bulundu.

AĞAÇ TEPKİSİ

Kenan Sofuoğlu'nun pistin yapılacağı alanın fotoğraflarını paylaşmasının ardından bazı kişiler ağaçların kesileceğini belirterek tepki gösterdiler. "Yapma Kenan yazıktır bu güzel doğaya. Pist yapacak yer mi yok", "Bu güzelim yeşillik ne olacak", "Kenan buradaki binlerce ağacı yok edecekseniz bırakın bu sporu yapmayı" gibi tepkiler üzerine Kenan Sofuoğlu fotoğrafın yukarıdan çekilmesi nedeniyle bölgenin ağaçlık gözüktüğünü belirterek, paylaşımının altına şu açıklamada bulundu:

"Fotoğraf çok yüksekten alındığı için bölge ağaçlık gibi görünmüş ama fotoğrafta görünen yerlerde sadece sık olmakla birlikte ufak boyutta çalılıklar mevcut. Ağaç kesme gibi bir durum kesinlikle yok."

Haber;S.KAŞKIR