Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Çilimli Kaymakamı Mahmut Şener, Çilimli Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, diğer il ve ilçe protokol üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, velilerin hazır bulunduğu törende Çilimli ortaokullarındaki 8. sınıf öğrencilerinden seçilen 10 altın ve 10 örnek öğrenci ödüllerini aldı.

Okul öncesi ve ilköğretim kurumları yönetmeliğinin 52. maddesinde belirtilen, öğrencilerden beklenen davranışlar esas alınarak okulların öğrenci davranışlarını değerlendirme kurulları tarafından belirlenen altın ve örnek öğrenciler Erdemliler Derneği tarafından gerçekleştirilen törenle taltif edildi.

Törende Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karadayı, Eski Altın öğrencilerden Avukat Seren Serpil Tosun ve Düzce Valisi Zülkif Dağlı birer konuşma yaptı. Özellikle eski altın öğrencilerden Avukat Seren Serpil Tosun’un konuşması duygulu anların yaşanmasına sebep oldu. 10 yıl önce başlayan törenlerde hediye alan eski öğrencilerin törene destek sağlamaları törene ayrı bir güzellik ve anlam kattı.

Altın ve örnek öğrencilere altın, belge ve hediye paketleri verilerek başarılarının devamı dilendi. Tören toplu hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.