“2019 yılı ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olsun”

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Saygıdeğer Hemşerilerim acı ve tatlı olayları, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anıları ile bir yılı daha geride bırakıyor, umudumuzu koruyarak, huzur içinde bir yıla girmenin coşkusunu yaşıyoruz. 2019 Yılının ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve yeryüzünde sevgiye, barışa, dostluğa, birlik, beraberlik ve dayanışmaya vesile teşkil etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet ve mutluluk içinde geçmesini gönülden temenni ediyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

“2019 yılının dünyaya ve ülkemize huzur getirmesini diliyoruz”

Düzce Üniversitesi, 2019 yılını geride bırakıp yeni bir yıla girmenin heyecanı dolayısıyla yayımladığı mesajında ise şunları kaydetti:
“Değer üretmek amacıyla kurulan bir Üniversite olarak; dünyada, ülkemizde, bölgemizde ve şehrimizde birçok proje gerçekleştirdik ve başarılar kazandık. Aldığımız kararlarla ve yaptığımız çalışmalarla her yılın sonunda belirlediğimiz hedeflere biraz daha yaklaşarak ülkemizde ve dünyada köklü üniversiteler arasına girmeyi başardık. Bu duygu ve düşüncelerle 2018 yılını geride bırakıp, 2019 yılına girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İlk günkü heyecanla çalışmalarını sürdüren Üniversitemiz, milli ve manevi değerlere bağlı, vatan, millet ve bayrak sevgisini yüreğinde taşıyan, özgür düşünen, akademik bilgi ile donanmış nesiller yetiştirmeyi misyon edinmiştir. Her yıl olduğu gibi 2019 yılında da bilgiyi, erdemi ve tüm insani değerleri, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize aşılayarak bu sorumluluğu yerine getirmeye devam edecektir.

Düzce Üniversitesi olarak, Yüce Allah'tan 2019 yılının dünyaya ve ülkemize huzur getirmesini diliyor; Üniversitemiz mensuplarının ve tüm milletimizin yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz.”



Özlü: Yeni yıl, yeni umutlar...

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü, yayımladığı yeni yıl mesajında yeni yılın yeni umutlar, yeni heyacanlar getirdiğini kaydetti. Özlü, mesajında, "Yeni umutların, yeni heyecanların, yeni beklentilerin olduğu yeni bir yıla giriyoruz. Bu vesileyle, sizleri bir kez daha en kalbi duygularımla,  muhabbetle selamlıyor, 2019'ün ülkemize, milletimize Düzcemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum." ifadelerine yer verdi.


 
Haber: Ö. YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ