Düzce’nin Gölyaka ve Kaynaşlı Gişeleri’ndeki çalışmalarının aylardır tamamlanmaması sürücülere zor anlar yaşatıyor. Sürücüler ya Hendek ya da Kaynaşlı’dan otobana girmek zorunda kalıyor. Kaynaşlı’nın TEM girişinde yapımı devam eden köprülü kavşağın da yapımının hala sürmesi sürücülere adeta çile çektiriyor. Hiçbir yetkilinin de bu sorunun ne zaman ortadan kalkacağına ilişkin herhangi bir açıklama yapmaması özellikle sürücülerin tepkisine neden oluyor.

Gölyaka ve Kaynaşlı girişlerindeki sıkıntı çok uzadı
Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü tarafından açılan ihale sonucu Düzce TEM bağlantı yolu yapım işini üstlenen müteahhit firma şu günlerde Gölyaka TEM Otoyolu mevkiinde çalışmalarını sürdürüyor. Aylardır süren çalışmalar nedeniyle de TEM’e girişlerin kapalı olması başta otobüs firmaları olmak üzere sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Kaynaşlı’dan TEM Otoyolu’na giriş mevkiinde de Karayolları tarafından yine aylardır yapımı devam eden köprülü kavşak projesi nedeniyle trafik ışıklarından direkt olarak dönüşün kapatılmasına bağlı olarak İstanbul-Ankara istikametinden TEM’e giriş yapmak isteyen sürücüler, 100 metre ilerden kontrolsüz şekilde gidebiliyor.

Karayolları sessiz kaldı; gözler Valilikte!
Hem Kaynaşlı Hem de Gölyaka Gişelerinde süren bu çalışmaların ne zaman tamamlanacağı yönünde gözlerin çevrildiği Karayolları’ndan herhangi bir açıklama gelmedi. Şimdi ise Düzce Valiliği’nden çalışmaların ne zaman tamamlanıp, girişlerin açılacağı yönünde bir açıklama bekleniyor.

Haber: Ö.YILMAZ