Her yıl Ocak ayı sonunda TÜYAP Beylikdüzü Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen ve 80'den fazla ülkeden binlerce katılımcıyı buluşturan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 31 Ocak Perşembe günü başlayacak.
 
21 yıldır sektöre yön veren bir amiral gemisi konumuna ulaşan EMITT Fuarı için ilimizde de hazırlıklar tamamlandı. Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi bu yıl da ortak stantla fuardaki yerini alacak. Şehrin doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra yöresel lezzetler de ziyaretçilerle buluşacak. EMITT Fuarı'nın açılışında Düzce protokolü de hazır bulunacak. Yıllardır EMITT'te boy gösteren ancak yatırımcı açısından beklenen geri dönüşü alamayan Düzce'nin her sene daha profesyonel olarak katıldığı EMITT'ten bu kez eli dolu dönmesi umut ediliyor. Yerli ve yabancı yüzlerce yatırımcı ve tur şirketinin katılım gösterdiği fuarda, Düzce'nin turizm potansiyellerinin en iyi şekilde tanıtılıp kente yatırım çekilmesi bekleniyor.
 
İlde olduğu gibi ilçelerde de EMITT hazırlıklarına son şekil verildi. Başta turizme açılan kapımız Akçakoca olmak üzere tarih, kültür, turizm zenginliklerimizin ön plana çıkarılması ve en iyi şekilde tanıtılması amacıyla çalışmalar tamamlandı.
 
31 Ocak-3 Şubat 2019 tarihleri arasında 23.’sü düzenlenen EMİTT fuarı için hazırlıklarını tamamlayan Akçakoca Belediyesi Salon 3’de, 35 metrekare stant açarak EMİTT fuarındaki yerini alacak. EMİTT fuarı ile ilgili olarak konuşan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, “31 Ocak-3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek EMİTT fuarı için hazırlıklarımız tamamlandı. İlçemizin tanıtımının yer aldığı broşürler, hediyelik eşyalar hazırlandı. Bu yıl da yine ayrı bir stantta Karadeniz’in incisi olan  Akçakoca’mızın gezilecek görülecek yerlerinin ve kültürel değerlerinin tanıtımını yapacağız.” dedi.


Haber: C.ÜSTÜNER- S.AYAN

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ