Düzce'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında fener alayı düzenlendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte Belediye Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, ellerindeki meşalelerle belediye bandosu eşliğinde İstanbul Caddesi boyunca yürüdü.

Büyük boy Türk bayrağı ve Atatürk posteri taşıyan grubun yürüyüşü Anıtpark Meydanı'nda tamamlandı.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

Öte yandan merkezde olduğu gibi Yığılca ve Kaynaşlı ilçelerinde de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerle kutlandı.

YIĞILCA

Yığılca ilçesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama programı, Yığılca Şehir Stadında devam etti.

Kutlama programına, Yığılca Kaymakamı Talha Altuntaş, Belediye Başkanı Rasim Çam, İlçe Jandarma Komutanı Serhat Topuz, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Ömerbeyoğlu, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Altuntaş ve Belediye Başkanı Çam, törene katılan öğrencilerin ve vatandaşların bayramını kutladı. Altuntaş'un, günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından gösteriler yapıldı.

KAYNAŞLI

Kaynaşlı Hükümet Konağı Meydanı'nda düzenlenen kutlama programına, Kaymakam Mustafa İkbal Eşki, Belediye Başkan Vekili Akif Demir, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Nuri Badışoğlu, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve bazı kurum müdürleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Eşki, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Çeşitli gösterilerin yapıldığı tören, ilçede düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

 (ÖNCÜ HABER/AA)