Düzce Doğa Çocuk Üniversitesi Anaokulu 2013-2014 Eğitim yılında Anaokulu öğrencilerinin çeşitli meslek gruplarını tanımaları, ilgi ve yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla kurumları ziyaret ediyor.

 

 


Doğa Anaokulu öğrencilerinin “Mesleğim Geleceğim” projesi kapsamında ilk durağı Şehit Osman Çatana Polis Merkezi oldu. Minik öğrenciler Polis merkezine yaklaştıklarında Toplum Destekli Polisler tarafından karşılandı. Öğrencilerin karşıya geçmesinde kolaylık sağlanması amacıyla kısa süreliğine trafiği durduran polis ekipleri minik öğrencilerin güvenli bir şekilde karşıya geçmelerini sağladı.

 

 


Polis Merkezi önünde amirler tarafından sıcak bir karşılamadan sonra öğrencilerle fotoğraf çekildi. Minik öğrencileri Polis merkezini gezdiren polis amcaları miniklerin sorularını yanıtladı. Polis memurları, miniklere neden polis olmak istediklerini ve işlerini ne kadar çok sevdiklerini anlattılar.

 

 


Minik öğrenciler, Polis Merkezi’ndeki her ayrıntıyı meraklı gözlerle inceledi. Bazı polis memurlarının üniformalarının farklı olmasından, telsizlerine kadar hemen hemen her şey hakkında sorular soruldu.

 

 

 

Haber; G.KARDUZ