Düzce İl Müftülüğü Eğitim Uzmanı Necmettin Kuzu’nun sunduğu “iftar sohbeti“ programı, ramazan ayı boyunca farklı konu ve konuklarla Düzcelileri ekranlara kilitledi. Merkez Büyük Cami’nde her akşam canlı yayınlanan ÖNCÜ TV’nin iftar özel programı, Düzce’de iftar saatine kadar izleyicileri ekran başında alı koydu.


İl Müftülüğü Eğitim Uzmanı Necmettin Kuzu’nun keyifli sohbetinde Ramazan ayına dair bilgiler, hikayeler ve ilahilerle dolu dolu bir program her akşam canlı olarak izleyiciyle buluşuyor.


Güzel anlatışı ile gönülleri fetheden Kuzu’nun sunduğu iftar sohbetinde izleyicilerden gelen sorular konusunda uzman kişiler tarafından cevap buluyor. Düzceliler, iftar saatine kadar kendine bağlayan İftar özel programında Öncü TV’den naklen verilen ezanla oruçlarını açıyor.


Özel konukların ağırlandığı İftar sohbeti ’ne, bu akşam Düzce Belediye Başkan'ı Mehmet Keleş konuk olacak. Önümüzdeki hafta ise Vali Ali İhsan Su, iftar sohbeti programında geniş bir izleyici kitlesi ile buluşacak.


“İftar sohbeti” her akşam saatler 19.45’i gösterdiğinde ÖNCÜ Ekranlarında başlıyor. 

 

Soru ve görüşleriniz için tel: 0 380 512 90 90
Facebook adresimiz için; https://www.facebook.com/oncutv
Sorularınızı eğer mesaj şeklinde göndermek istiyorsanız ONCU yaz boşluk bırak iletmek istediğiniz soru ve görüşlerinizi yazdıktan sonra 3969' a yollayın...