Vatan Partisi Düzce Öncü Kadın Başkanı Ayşe Sönmez, birlik beraberliğe katkı sağlamak amacıyla Şırnaklı çocuklar için bağış kampanyası başlattıklarını duyurdu.  

“HDP KAPATILSIN”

Sönmez, yaptığı açıklamada ülkeyi bölmeye çalışanların hezimete uğradığını belirterek, “Yıllardır PKK terörüyle boğuşan Güney Doğu illerimizde anneler haykırıyor evlatlarımızı HDP binalarından dağa kaçırdılar, Amerika’ya asker yaptılar, HDP kapatılsın!” ifadelerini kullandı.

“KUCAKLAŞMAYA KARKI İÇİN KAMPANYA BAŞLATTIK”

Terörün kendilerinden ayırdığı Diyarbakır Anneleri’ne değinen Sönmez, “HDP binaları önünde evlatlarını bekleyen, Şırnak’ta her hafta yürüyüşler yapan annelere şehit aileleri de destek veriyor. Halkımız kucaklaşıyor. Vatan partili öncü kadınlar olarak bizler de bu kucaklaşmaya katkı sağlamak için bir bağış kampanyası başlattık” cümlelerine yer verdi.

KAMPANYAYA DESTEK VERİN ÇAĞRISI

“Şırnaklı 0-18 yaş arası çocuklarımız için kullanılmamış kıyafet, ayakkabı, kırtasiye malzemeleri ve oyuncak bağış kampanyası başlatıyoruz” diyen Sönmez tüm Düzcelileri kampanyaya katılmaya çağırdı

Destek olmak isteyen vatandaşlar 0 535 511 11 31 ve 0 543 266 81 28 numaralı telefonlardan parti yetkilileriyle iletişime geçebilecek.