Düzce’de etkili olan sağanak yağışlar, bazı bölgelerde günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Her yağışlı havada yolları sular altında kalan DORÜS Bölgesi’nde ise her yağışlı havada olduğu gibi yine aynı manzara yaşandı.

9B5C29F1 Eed7 48F2 Ac44 A32A189C7Db1

Düzce Belediyesi mücavir alan içinde yer alan İslahiye Köyü D-100 karayolunun üzerinde bulunan DORÜS bölgesinin yolları göle dönerken, bu durum bölgenin altyapı sorununu da bir kez daha gözler önüne serdi.

AYNI GÜN ÖDESENİZ DE “İHLAL” SONRASI HACİZ
AYNI GÜN ÖDESENİZ DE “İHLAL” SONRASI HACİZ
İçeriği Görüntüle

6442D2E9 5214 4A89 A078 0392818D1D75

DORÜS bölgesindeki fabrikalarda çalışanlar ise, işyerlerine gitmekte zorlandı. Bu duruma isyan eden çalışanlar, Düzce Belediyesi yetkililerini göreve davet ederek, “Bizler işe gidip gelirken, zor anlar yaşıyoruz. Buraya Türkiye’den ve dış ülkelerden misafirler geliyor. İnanın bizler, Düzceli olarak utanıyoruz. Faruk Özlü başkanımıza sesleniyorum; asfalt yapamıyorsanız, Melen’den kalın taşlar dökün. Yeter ki, su ve çamurdan bizi kurtarın. Burada GCİ Kompozit Uçak Sanayisi, Saf-Holland Fabrikası, Şok Depo bulunuyor. İnanın Türkiye’nin her yerinden TIR’cılar geliyor, bizler utanıyoruz. öncü TV ailesine anlayışlarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.