Düzce’de etkili olan Altay Kar Fırtınası renkli görüntülere sahne olsa da madalyonun diğer yüzünde sıkıntı ve çile var. Kar yağışının sona ermesi ve hava sıcaklıkların eksi değerlere düşmesinin ardından buzlanan yol ve kaldırımlar vatandaşlar için tehlike teşkil eder oldu.

0 542 767 1881 numaralı Öncü Haber WhatsApp İhbar Hattı’na şikayetlerini gönderen vatandaşlar, bazı mahallelerde kar temizleme, tuzlama ve altyapı çalışmalarının yetersizliğinden yakındı.

Söz konusu şikayetini ileten bir vatandaş, Koçyazı Mahallesi’nde bulunan Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde bulunan yolda yoğun buzlanma olduğunu belirterek, okula giden öğrencilerin zorluk yaşadığını kaydetti. Düzce Belediyesi 153 Beyaz Masa Birimi’ne durumu bildirmesine rağmen dönüş alamadığını söyleyen vatandaş, yetkililerden çözüm talep etti.

Bir diğer şikayet ise Azmimilli Mahallesi’nden geldi. Azmimilli Mahallesi otogar mevkiinde ikamet eden bir vatandaş, her yağış sonrası altyapı yetersizliğinden dolayı, sokağın su içinde kaldığını bildirdi. Duruma tepki gösteren vatandaş, belediye yetkililerinden yardım istedi.




