Akçakoca’nın merkezi ile bazı köylerinde etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen taşkınların ardından birçok parti gibi CHP de afete maruz kalan köylerde incelemelerini sürdürüyor.

CHP Akçakoca İlçe Teşkilatı da sel felaketinden etkilenen köylerde vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, selzede vatandaşların taleplerini not alarak, yetkili mercilere ulaştıracaklarını söyledi.

2019 yılının temmuz ayında benzeri yaşanan sel afetinin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen verilen sözlerin tutulmadığını ileri süren CHP İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Akçakoca’mız ve köylerimizde yaşanan sel sebebiyle önce Yenice, Esmahanım, Uğurlu ve Edilli köylerimize daha sonra selden en çok etkilenen Sakarya iline bağlı Demiraçma Köyü’ne geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. 2019’da yaşanan sel felaketinden sonra aradan geçen 2 seneye rağmen görev yetkisi olanların görevlerini hala yapmadıklarını, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmediğini gördük. CHP Akçakoca İlçe Başkanlığı olarak mağdur olan vatandaşlarımızın seslerini bir kez daha gerekli mercilere ulaştırmak için çalışmalarımıza devam ederken, selden etkilenen tüm vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.