107 yıllık tecrübesi ile Türkiye ve dünyada her yıl 1.5 milyonu aşkın öğrencinin eğitim aldığı Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları, Akçakoca’ya geliyor.

Avrupa Konseyi onaylı 100 ve üzeri ülkede geçerli Avrupa dil portfolyosu belgesi verebilen, %100 öğrenme garantili, öğrenci ve yetişkinlerin en çok tercih ettiği yabancı dil kursu Amerikan Kültür Yabancı Dil kursları kalitesiyle Akçakoca’da dil eğitimine değer katacak.

TÜRKİYE VE YURTDIŞININ EN YAYGIN DİL KURSU AMERİKAN KÜLTÜR ARTIK AKÇAKOCA’DA!

2016 yılında eğitim sektöründe yatırımlarına Akçakoca Sürücü Kursu kurucu ortaklığı ile başlayan Burak Tuzcu, bu sefer Amerikan Kültür Yabancı Dil Kurslarını Akçakoca’ya kazandırıyor. Amerikan Kültür, turizmin parlayan yıldızı Akçakoca’da hem yerel halkın hem de misafirlerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak birden fazla dil ve mesleki yeterlilik sertifikası verebilecek.

AKÇAKOCA’YA YATIRIM HIZLA DEVAM EDİYOR

Her geçen yıl hızla gelişen Akçakoca’da, ilçeye kazandırılan dünya markası ile yatırımlara bir yenisi daha eklenmiş olacak. Son hazırlıkları yapılan Amerikan Kültür, özel fırsatlarla Yalı Mahallesi İstanbul Caddesi No:73 (Belediye arkası) adresinde kapılarını her yaştan Akçakocalılara açmak için gün sayıyor.