Düzce’den sorumlu CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, 60. yaşına girdi. CHP Akçakoca İlçe Teşkilatı, her fırsatta Düzce’nin sorunlarını TBMM çatısı altında dile getiren Vekil Tanal’a doğum günü jesti yaptı.

Partinin Akçakoca ilçe başkanı Tuğrul Abanoz başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri evlerinde güzel dilekler içeren videolar çekti. Videolar birleştirilerek Vekil Tanal’a armağan edildi.

“TANAL DÜZCE İÇİN BÜYÜK ŞANS”

Hazırlanan videoya “Devlet adamı, kendini milletin hizmetine adayan politikacıdır. En büyük örnekte İstanbul Milletvekilimiz Mahmut Tanal'dır. Sayın vekilimiz Düzce'miz için çok büyük bir şanstır. Bizim Meclisteki tek sesimizdir. Doğum gününüz kutlu olsun vekilim” notu düşüldü.

Başkan Abanoz, hazırlanan videodaki konuşmasında, “Sevgili büyüğüm, sayın vekilim. Doğum gününüz kutlu olsun. Sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde koskoca bir ömür geçirmeniz dileğiyle” ifadelerini kullandı.

TANAL: “İYİ Kİ VARSINIZ”

Bu hareket karşısında duyduğu mutluluğu ifade eden Vekil Tanal, yaptığı açıklamada “Teveccühlerinden dolayı, sosyal medyada paylaştıkları bu anlamlı video nedeniyle #CHP Düzce #Akçakoca İlçe Teşkilatımıza, değerli yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız. Hep birlikte nice mutlu, mücadele dolu senelere…” ifadelerini kullandı.

HABER: Mehmet GÜNESEN