‘2021 Cumayeri yılı olacak’ sloganıyla yıl içinde dev projeleri bir bir başlatan Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, ilçedeki önemli bir eksikliğin giderilmesi için de düğmeye bastı.

Sokak Hayvanları Bakımevi projesi hazır

Koloğlu liderliğinde, ilçe genelindeki başıboş sokak hayvanlarının tedavi ve bakımlarının yapılarak yerleştirilmelerini sağlanacağı sokak hayvanları bakımevi için proje hazırlanarak alan belirlemesi yapıldı.

Böylece yaşanabilecek olası tehlikeli durumların önüne geçilirken sokak hayvanları da sağlıklı bir ortama kavuşmuş olacak.

Vali Atay yerinde inceledi

Düzce Valisi Cevdet Atay da bugün Cumayeri’ne giderek hazırlanan projeyi ve hayata geçirileceği alanı yerinde inceledi. Başkan Koloğlu, projenin detayları hakkında Vali Atay’a sunum yaptı.

Koloğlu: Çalışmaları başlattık

‘Bir projemizi daha hayata geçirmek için gerekli çalışmaları başlattık.’ sözleriyle müjdeyi veren Başkan Koloğlu, “Başta Sayın Valimiz Cevdet Atay’a Kaymakamımız Haluk Çakmak, İl Özel İdare Genel Sekreteri M. Hayri Şen’e, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurhan Kartal’a, Düzce Orman İşletme Müdürü Turgay Kağan’a, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Mevlüt Şanlı Şimşek’e, Düzce Veterinerler Odası Başkanı Şerif Ali Karanfil’e ve Cumaova Orman İşletme Şefi Hasan Gedikli’ye ilgi ve alakalarından dolayı şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum.” dedi.