Pandemi dönemiyle küresel olarak başlayan son dönemde Türk Lirası’nın Amerikan Doları karşısında değer kaybıyla derinleşen ekonomik bunalım vatandaşın cebine yeni zamlar olarak yansıyor.

Erdoğan talimat vermişti

Bir yandan da fırsatçılık ve stokçuluk iddialarıyla fahiş fiyat artışları tartışılırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşların piyasaya göre uygun fiyatlarla alışveriş yapabilmeleri için Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri’nin arttırılması ve yaygınlaştırılması talimatı vermişti.

Açılışı Keşkin yaptı

Bu kapsamda Düzce’de de şube sayısının arttırmasına yönelik çalışmalara başlanan meyvelerini verdi. Tarım Kredi Kooperatif Market'in Körpeşler Şubesi, bugün yapılan açılış töreninin ardından vatandaşların hizmetine sunuldu.

Marketin açılış kurdelesini AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin Kesti. Keskin, törenin ardından markete girerek fiyatları da inceleyerek market yetkililerinden bilgi aldı.

6. şube Körpeşler’e

Körpeşler’de açılan marketle birlikte Merkez’de 4, Akçakoca’da ve Gölyaka’da 1’er şubeyle Düzce il genelindeki kooperatif market sayısı 6’ya çıkmış oldu.

HABER: Mehmet GÜNESEN