Düzce’de aileleri ve çocukların keyifli vakit geçirmesine imkan sağlayan sosyal tesis ve parkların sayısı artacak. Merkez mahalle muhtarlarının talebiyle çalışma başlatan Düzce Belediyesi, mahallelerdeki uygun alanların belirlenmesi için harekete geçti.

Bu doğrultuda yeni sosyal alanların yapımına dönük saha çalışmalarının ilk adresi Koçyazı ve Hamidiye mahalleleri oldu.

Yapılan işleri yerinde takip eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, bu çerçevede Koçyazı ve Hamidiye Mahallesi muhtarlarını ziyaret etti.

Ziyaretlere ilişkin kurumdan yapılan açıklamada, Başkan Özlü’nün görüşlerine yer verildi. Düzce’de sosyal ve spor donatılarının halka açılarak vatandaşların ücretsiz bir şekilde kullanmasının önünü açmak için çalışma başlatacaklarını kaydeden Özlü, şu ifadeleri kullandı:

“Daha önce görüştüğümüz yerlerle ilgili incelemelerde bulunmak ve üzerine istişare yapmak için ziyaret gerçekleştirdik. Mahalle muhtarlarımız mahallelerindeki alanların değerlendirilmesini talep ediyor. Yerinde gördük. Ayrıca spor tesislerini de vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Spor Akademisi birimindeki arkadaşlarımız da buradaki çalışmalara dahil olabilecekler. Her mahallemizde sosyal ve spor tesislerini kazandırmak istiyoruz.”  

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün muhtarlık ziyaretlerine ilgili müdürler de katılarak yapılabilecek çalışmaları anlattı.