Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen 16. kuruluş yıl dönümü törenine Düzce Valisi Cevdet Atay, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri, davetli konuklar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Düzce Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri ve 16. kuruluş yıl dönümüne özel hazırlanan tanıtım filmi gösterimi ile başlayan programın açılış konuşmasını, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar gerçekleştirdi.

16. kuruluş yıl dönümü pastası törenle kesildi

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, konuşmasının bitiminde Düzce Üniversitesi’ne sağladığı katkılar için Düzce Valisi Cevdet Atay’a plaket takdim etti. Plaket takdiminin ardından protokol üyeleri eşliğinde, günün anısına özel 16. kuruluş yıl dönümü pastası kesildi.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde “yüksek lisans” ve “doktora” tezinde ödül almaya hak kazanan mezunlara belgeleri ve hediyelerinin takdim edilmesiyle devam eden program, Düzce Üniversitesi’nde yeni akademik unvan alan öğretim üyelerine belgelerinin takdimi ve cübbelerinin giydirilmesiyle sona erdi.