Düzce’nin otomotiv sektöründe lider kuruluşu Fiat Simge Otomotiv, otomotiv dünyasında büyük heyecan uyandıran Egea Cross SUV modelini showroomlarında sergilemeye başlayarak Düzceliler'in beğenisine sundu.

Satış şefi Şeyma Yüksel, Egea Cross’un otomobil dünyasına iddialı bir giriş yaptığını ifade ederek “Aracımız Crossover bir araç olup SUV bir görüntüdedir” sözlerine yer verdi.

“Muadillerine göre uygun fiyatlı”

Egea Cross’un 3 paket şeklinde müşterilere sunulduğunu söyleyen Yüksel, aracın muadillerine göre en uygun fiyata sahip bir araç olduğunu belirterek “Aracımız düşük bütçelerle yüksek araçlara herkes binebilsin diye üretilmiş bir araçtır.  Şu an ortalama 175 bin TL’den başlayıp 300 bin TL’ye kadar çıkıyor. 4 farklı motor seçeneğiyle alıcılarını bekliyor.” dediyerek "Egea Cross, yüksek araçlara düşük bütçelerle herkes ulaşsın diye dolu dolu SUV." dedi.

“Herkes ulaşabilsin diye üretilen bir araçtır”

Egea Cross'un otomobil hayali kuran ancak bütçesi düşük olanlara da hitap ettiğini kaydeden Yüksel, üstün teknolojiyle donatılan Fiat Egea Cross’da anahtarsız çalıştırma, kablosuz şarj, anahtarsız giriş, tablet ekran, elmas kesim çelik jant, satin krom üst tavan çıtası, satin krom ayna kapakları, kör nokta uyarı sistemi ve hız sabitleme gibi birçok donanımsal özelliklerinin bulunduğunu söyledi.

“Yüksek performans”

Fiat Egea Cross’un seçenekleri arasında 1.0 motor hacmine sahip, turbo benzinli ve üç silindirli motora sahip olan seçeneğinin de  olduğunu ifade eden Yüksel, “Hem yüksek performans hem de şık SUV tasarımındaki aracımız daha yüksek performans sağlamakla birlikte yakıt tüketiminde de tasarruf sağlıyor” dedi.

Yüksel , “Yeni modelin ekonomik sınıfa hitap etmekten biraz dışarı çıkarak üst segmentlerde çok daha rekabetçi olacağını ön görüyoruz” sözleriyle Egea Cross’un yaz aylarına damga vuracağını aktardı.

 HABER: M.KİLELİ